Informatieavond 'commissie Maatschappelijke Bewustwording'

woensdag 24 oktober 2007 16:00

Op dinsdag 6 november is er een informatie avond over de commissie maatschappelijke bewustwording. De commissie maatschappelijke bewustwording is een nieuwe commissie binnen PerspectieF. Het doel van de commissie is jongeren bewust maken van hun plek in de maatschappij. Kan ik zo mijn leventje leven, of moet ik mij inzetten in de samenleving.

We gaan beginnen met een tour langs studentenverenigingen. Maar uiteindelijk willen wij dit gaan uitbreiden met middelbare scholen en wie weet wat nog meer...
Je wordt niet zomaar op pad gestuurd maar je krijgt ook een korte opleiding om goed voor de dag te komen tijdens een avond bij een studentenvereniging.

Ben je nieuwsgierig geworden, en wil je helpen om jongeren bewust te maken van hun plek in de maatschappij kom dan naar de informatieavond op 6 november.

Tijdens deze avond wordt het doel en de visie van de commissie verteld, naar wat voor mensen wij op zoek zijn. Maar ook komen er mensen vertellen die ontzettend maatschappelijk bewust zijn, waarom ze dit doen en wat ze daartoe bewogen heeft. Wie dit zijn is nog niet bekend.
Dus ben je enthousiast geworden, kom 6 november om 19.00 uur naar het partijbureau in Amersfoort. (routebeschrijving)

Voor informatie en opgaven mail naar Trineke Palm: trinekepalm@solcon.nl

« Terug

Archief > 2007

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari