Help mee Fair-Food stickers plakken!

vrijdag 28 september 2007 12:45

We hebben als PerspectieF jullie hulp a.s. zaterdag hard nodig! En wel voor de volgende actie: Fair-Food stikkers plakken op producten die kinderarbeid-vrij zijn. A.s. zaterdag 29 september organiseert de ChristenUnie in samenwerking met o.a. Stop the Traffik, CNV, Tear, FairFood en Hivos van 14.00 tot 17.00 een politiek en cultureel podium. Politici, vertegenwoordigers van bedrijven en hulporganisaties gaan met elkaar in debat.

Voorafgaand aan deze dag zal PerspectieF in samenwerking met CNV-jongeren actief zijn. Van 13.00-14.00 worden er op het Waterlooplein in Amsterdam in een supermarkt stickers geplakt op producten die gemaakt zijn zonder dat daar kinderhanden aan te pas zijn gekomen. Dit om de kopers bewust te laten worden van kinderarbeid.

Wil jij meedoen aan deze ludieke actie? Het kost je slechts een uurtje van je tijd voor een ontzettend goed doel! Laat het snel weten door een mailtje te sturen naar communicatie@perspectief.nu. Als je mee wilt doen word je om 12.30 verwacht bij de Zuiderkerk, Zuiderkerkhof 72 in Amsterdam. Alvast bedankt!

« Terug

Reacties op 'Help mee Fair-Food stickers plakken!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2007

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari