PerspectieF tevreden met kandidatuur Blokhuis

zaterdag 05 februari 2005 11:50

De jongeren van de ChristenUnie zijn tevreden over de kandidatuur van Peter Blokhuis als voorzitter van de partij. “Blokhuis kent de partij heel goed, maar we achten hem ook in staat er kritisch naar te kijken”, aldus vice-voorzitter Peter de Kluijver.

Beoogd voorzitter is de vernieuwer die de ChristenUnie nodig heeft

De jongeren van de ChristenUnie zijn tevreden over de kandidatuur van Peter Blokhuis als voorzitter van de partij. “Blokhuis kent de partij heel goed, maar we achten hem ook in staat er kritisch naar te kijken”, aldus vice-voorzitter Peter de Kluijver. “Als manager van een hogeschool is hij bovendien bekend met de leefwereld van jongeren, dat is in onze ogen een voordeel.”

“Peter Blokhuis heeft al veel betekend voor de partij, we zijn dan ook blij dat hij nu als voorzitter daarmee verder zal gaan. We kijken er dan ook naar uit om met hem samen te werken.” De jongerenorganisatie is bovendien tevreden met de manier waarop de kandidaten voor het bestuur geselecteerd zijn. Er is een brede selectiecommissie samengesteld, waarin alle geledingen van de partij vertegenwoordigd waren, ook de jongeren.
 
Wel had PerspectieF liever een dubbele voordracht gezien, waar het Uniecongres over zou kunnen stemmen. De Kluijver: “Het is jammer dat Peter Blokhuis de enige kandidaat voor het voorzitterschap is. Wij achten de ChristenUnie rijp voor een echte verkiezing, net als bij de overige vacatures. Dat zou met een kandidaat als Blokhuis geen probleem zijn.”

« Terug

Reacties op 'PerspectieF tevreden met kandidatuur Blokhuis'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2005

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari