Bellen met PerspectieF-ers, en met sambal

zaterdag 29 oktober 2005 18:27

Het bestuur heeft een leuk idee: met z’n allen chinezen en borrelen op het partijbureau, en ‘en passant’ andere leden bellen waarom ze PerspectieF zo leuk vinden en waarom ze geen contributie betalen. En daar kun jij bij zijn!

PerspectieF is een vereniging die het voor een belangrijk deel moet hebben van haar clubgevoel. We bestaan alleen maar dankzij al die vrijwilligers die zich inzetten voor de goede zaak, christelijke (jongeren)politiek. Het bestuur is daarom continu op zoek naar manieren om dat clubgevoel te versterken. En we hebben weer wat gevonden: met z’n allen chinezen en borrelen op het partijbureau, en ‘en passant’ andere leden bellen waarom ze PerspectieF zo leuk vinden en waarom ze geen contributie betalen. En daar kun jij bij zijn!
 
Twee jaar geleden heeft er al eens een grote belactie plaatsgevonden richting de leden van PerspectieF. De actie werd uitgevoerd door bestuursleden en andere leden. Dat was een flinke klus, maar wel heel gezellig. Onder het genot van een Chinese rijsttafel en een hoop lol, werden zo hele provincies afgebeld.
 
Voor deze keer staat een kleinere belactie gepland. Het gaat om een groep van 300 leden die gebeld moeten worden. Met een groepje is dit zo gedaan, en nog gezellig ook. Daarom wordt iedereen uitgenodigd om een avondje te helpen. Voor eten en drinken wordt gezorgd, de gezelligheid  verwachten we van jullie.
 
Hieronder staan een rijtje met data waarop bestuursleden aanwezig zijn. Je bent dan welkom vanaf 17.30. Laat weten wanneer we op jou mogen rekenen aan onze penningmeester Peter de Kluijver: penningmeester@perspectief.nu. Eventuele reiskosten worden vergoed.
 
Dag
Datum
Tijd
Maandag
7 november 2005
17.30 uur
Dinsdag
8 november 2005
17.30 uur
Woensdag
9 november 2005
17.30 uur
Maandag
14 november 2005
17.30 uur
Dinsdag
22 november 2005
17.30 uur
Maandag
28 november 2005
17.30 uur
Dinsdag
29 november 2005
17.30 uur
 
Data voor december worden op een later moment gekozen.
 
 

« Terug

Reacties op 'Bellen met PerspectieF-ers, en met sambal'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2005

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari