Stichting Present krijgt aanmoedigingsprijs (Christelijk Nieuws)

donderdag 17 februari 2011 16:21

PerspectieF (ChristenUnie-jongeren) Brabant heeft op dinsdag 15 februari de jaarlijkse aanmoedigingsprijs "Held van Brabant 2011" uitgereikt aan stichting Present (Eindhoven). Op de studentenavond bij de christelijke studentenvereniging Ichthus te Eindhoven zetten de ChristenUnie-jongeren hun goede traditie voort door voor de vierde maal op een rij de prijs uit reiken.

Michiel van der Stelt (PerspectieF Brabant en kandidaat voor Provinciale Statenverkiezingen) prees de brug die stichting Present aanbied tussen hulp biedende en hulp behoevende. "Het is fantastisch om te zien dat er mensen zijn die zich belangeloos willen inzetten voor de samenleving."

De “Held van Brabant” is een prijs van de ChristenUnie jongeren in Brabant die vrijwilligers-(organisaties) de aandacht en waardering willen schenken die zij verdienen voor het goede werk dat zij doen. Stichting Present is het meest genomineerd door de jongeren in Brabant voor de belangrijke en onmisbare rol die zij spelen in de samenleving en daarom krijgen zij de prijs voor 2010/2011.
 
Stichting Present was blij verrast met de prijs en de bijbehorende gift: "We kwamen deze avond om jonge studenten aan te moedigen een brug te slaan tussen iets dat ze zelf kunnen bieden aan andere mensen die iets nodig hebben. Dit kan variëren van de tuin onderhouden tot sociale projecten voor eenzame mensen. Het is dan een extra stimulans dat ons werk gewaardeerd wordt met deze prijs".

Eerder wonnen de Brabantse buurtbuschauffeurs, de voedselbank en de Moedige Moeders deze Brabantse prijs.

Dit artikel verscheen op 17 februari 2011 op de website van Christelijk Nieuws.

« Terug

Reacties op 'Stichting Present krijgt aanmoedigingsprijs (Christelijk Nieuws)'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2011

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari