PerspectieF-kandidaat wil zich bezighouden met 'jeugd- en jongerenbeleid'

vrijdag 03 november 2006 14:29

Of het voorbarig is niet, zal de tijd moeten leren. PerspectieF-voorzitter Rogier Havelaar weet in ieder geval welke portefeuille hij wil, wanneer wordt gekozen in de Kamer. "Ik zal me dan vooral bezighouden met onderwijs en het jeugd- en jongerenbeleid."

UvT-student nummer-10 bij ChristenUnie

De Tilburgse student organisatiewetenschappen Rogier Havelaar (22) staat op de tiende plaats bij de kandidatenlijst voor de ChristenUnie. Deze partij schommelt in de peilingen tussen de zes en negen zetels, dus met veel geluk of veel voorkeurstemmen kan de UvT-student in de Tweede Kamer komen.

"Mocht ik een zetel krijgen, dan zal ik hem zeker niet weigeren", zegt Havelaar. "Het is voor de Kamer goed dat er iemand inkomt die met beide benen in het studentenleven staat. Ik zal me dan vooral bezighouden met onderwijs en het jeugd- en jongerenbeleid."

Havelaar is voorzitter van PerspectieF, de jongerenafdeling van de ChristenUnie. Verder heeft hij een zeer actief studentenleven als onder andere stagiair bij de rekenkamercommissie in Zwijndrecht, redactieraadslid bij Univers, lead zanger van gospelband The band restored en student-lid van de faculteitsraad bij Sociale Wetenschappen. Daarnaast fluit hij regelmatig bij een basketbalwedstrijd en spreekt hij af en toe tijdens kerkdiensten.

Bron: Univers, krant van de Universiteit van Tilburg

« Terug

Reacties op 'PerspectieF-kandidaat wil zich bezighouden met 'jeugd- en jongerenbeleid''

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2006

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

januari