PerspectieF voert campagne!

Campagnetourbus_verkiezingendinsdag 17 juli 2012 18:40

Er staan weer verkiezingen voor de Tweede Kamer voor de deur. Allerlei partijen voeren campagne, PerspectieF ook! De jongeren van de ChristenUnie richten zich op onderwijs, godsdienstvrijheid en starters. Deze onderwerpen zijn belangrijk en er kan en moet veranderd worden. Heb jij ook #OogVoorDe Toekomst? Doe mee!

Godsdienstvrijheid
9 augustus zal er een actie worden gehouden om de vrijheid van godsdienst te benadrukken. Steeds vaker hoor je dat men wel iets mag geloven, als je het maar binnenshuis houdt. Maar dan is er geen vrijheid meer, want je vrijheid wordt beperkt. Juist diverse godsdiensten en uitingen daarvan zorgen voor cultuur. Als je op straat geen kruisje mag dragen en niets met je geloof mag doen, worden we allemaal gelijk en wordt het leven wel heel erg saai. Dat kan niet de bedoeling zijn in Nederland. PerspectieF wil het verschil laten zien, maak jij met ons het verschil?

Starters
Een paar weken later zal er in Zwolle een actie worden gehouden waarbij PerspectieF benadrukt dat de kosten van de vastzittende woningmarkt en arbeidsmarkt eerlijk over generaties verdeeld moeten worden. Solidariteit is van groot belang, daarom moet er lucht in de huizenmarkt komen en moeten we van baanzekerheid overgaan naar werkzekerheid. Dit zijn grote problemen die we voorzichtig moeten aanpakken. Het huidige systeem kan anders, het moet anders. Zorg jij op 22 augustus met PerspectieF voor de opluchting?

Onderwijs
Vlak voor de verkiezingen zal er in Ede aandacht worden besteed aan onderwijs. Iedereen heeft formeel recht op onderwijs, maar kwaliteit van onderwijs is niet vastgelegd. Er zijn in Nederland veel mogelijkheden om te zorgen voor goed onderwijs dat betaalbaar is. Onderwijs is van groot belang voor een land als Nederland om duurzaam te blijven en verder een duurzame kenniseconomie te worden. Op 11 september zal hierover een debat worden gehouden. Dan zullen diverse politici en professionals de brug slaan tussen de klachten over en kansen voor onderwijs. Stop jij 11 september jouw idee in de Klaagmuur?

Dit is nog maar een greep uit de activiteiten, kijk voor het hele overzicht in de agenda. Heb jij #OogVoorDeToekomst? Doe mee! Samen gaan we voor de verandering en bieden we jongeren PerspectieF!


Meld je aan om mee te doen met een activiteit. Zonder jouw hulp kunnen wij jongeren geen #OogVoorDeToekomst bieden, dus meld je voor de verandering aan!

« Terug

Reacties op 'PerspectieF voert campagne!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2012

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari