Bedankt!

Arie Slob-250donderdag 13 september 2012 19:20

Nu de campagne voorbij is weten we de uitslag. De ChristenUnie blijft stabiel, vijf zetels in de kamer. Het is de ChristenUnie gelukt om deze vijf zetels vast te houden tijdens de tweestrijd tussen VVD en PvdA, dat is knap.

Als bestuur van PerspectieF kijken wij terug op een mooie campagne. In het hele land kwamen wij jongeren en jongere ouderen tegen die hun stem wilden laten horen. Het is ook fantastisch dat zo veel leden van PerspectieF zich hebben ingezet. Of dat nu in Nijmegen, Amsterdam of Groningen was, in het hele land konden wij op jullie rekenen. Bedankt!

Zonder deze leden hadden we niet kunnen pleiten voor godsdienstvrijheid in Nederland, doordat jullie er waren hebben we de SP kunnen verrassen met eenheidsworst. Ook een paar dagen later in Zwolle liet PerspectieF van zich horen, de start van de acties en actieplannen voor hervormingen op de woningmarkt. De campaigners van PerspectieF hebben daar een prachtige actie neergezet en maar liefst vier huizen de lucht in laten gaan. “Door het vastzitten van de woningmarkt concreet te maken, kun je de politiek dichtbij brengen. Je ziet dat maatschappelijke problemen leven bij de jongeren” aldus Maarten van Ooijen, voorzitter van PerspectieF.

Dat maatschappelijke problemen en politiek kunnen gaan opleven bij jongeren, bleek ook tijdens het feest in Rotterdam op 7 september en de week daarna bij het Katholiekendebat en het Hoger Onderwijsdebat. De media hebben een aantal keren interesse in de activiteiten getoond. Zo hebben onder andere het Reformatorisch Dagblad, De Volkskrant en NRC aandacht besteed aan de campagne. Op de voorpagina van de Trouw werd zelfs melding gedaan van het manifest dat PerspectieF ondertekende om het pesten van homo – jongeren op school tegen te gaan.
Dit is maar een greep uit de activiteiten die PerspectieF heeft georganiseerd, dank voor alle vrijwilligers die zich hebben ingezet. Zonder jullie hadden wij de ChristenUnie geen oog voor de toekomst kunnen bieden.


Wil jij je inzetten voor PerspectieF? Meld je dan aan op de aanmeldpagina.

« Terug

Reacties op 'Bedankt!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2012

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari