Geslaagde kick-off voor workshop Christelijke politiek in Europa

eu christendomdonderdag 22 maart 2007 13:16

Maandag is clubavond bij PerspectieF, op het landelijk bureau is er dan ook iedere maandagavond iets te doen. Afgelopen maandag, 19 maart, kwamen leden van PerspectieF en andere geïnteresseerden hier bij elkaar om deel te nemen aan de workshop Christelijke politiek in Europa.

De workshop werd zeer goed ontvangen en de aanwezigen namen actief deel aan de discussie over de kernwaarden van christelijke politiek. Ook werden er veel vragen beantwoord of christelijke politiek in het buitenland. Tot slot was er nog geruime aandacht voor het European Christian Political Movement (ECPM) en het European Christian Political Youth Network (ECPYN), waaraan respectievelijk de ChristenUnie en PerspectieF deelnemen. Over deze Europese koepelorganisaties werd algemene informatie geboden, maar er werden ook vragen beantwoord, bijvoorbeeld over de activiteiten van de ECPYN.

De workshop op 'maandagavond clubavond' in Amersfoort was de kick-off voor een tour door Nederland. De workshop zal door heel Nederland en Vlaanderen gebruikt worden ter promotie van christelijke politiek in Europa en ECPM en ECPYN in het bijzonder. Momenteel worden de eerste contacten gelegd om de workshop ook in andere plaatsen in Nederland te houden. Lokale afdelingen van PerspectieF kunnen contact opnemen met Jonathan van Tongeren, internationaal secretaris, om de workshop ook in hun plaats te houden. Zie voor meer informatie perspectief.nu/internationaal.

Momenteel werken een aantal PerspectieF'ers aan de vertaling van de workshop en het handboek dat er bij hoort naar het Engels.

« Terug

Reacties op 'Geslaagde kick-off voor workshop Christelijke politiek in Europa'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2007

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari