Nieuwe bestuursleden - Algemeen Secretaris

Joëlline Goosenswoensdag 16 mei 2007 11:45

De selectiecommissie is er uit! Aan het Algemeen Bestuur (AB) van PerspectieF zijn drie bestuurs-kandidaten voorgesteld die op hun beurt door het AB weer worden voorgedragen aan de Algemene Ledenvergadering van PerspectieF, die op 4 juni in Amersfoort wordt gehouden. Maar eerst is het woord aan de nieuwe bestuursleden zelf. Joëlline Goossen is de eerste die zich voorstelt. De andere twee kandidaten zullen later deze week volgen.

Vorige week zaterdag 5 mei kreeg ik het verrassende maar goede bericht van de selectiecommissie dat ik word voorgedragen als nieuw bestuurslid. Het betreft de bestuursfunctie van algemeen secretaris, waarvoor ik bijzondere interesse had getoond. Dit weekend heb ik aan het idee kunnen wennen en ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan als tweede vrouw in het bestuur van PerspectieF.

Mijn naam is Joëlline Goossen, ik ben geboren op 25 mei 1987 te Rijssen. Ik woon sinds twee jaar op kamers in het prachtige hoge noorden van ons land, in de stad Groningen. Daar ben ik bezig met mijn opleiding Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Tennis is al jarenlang een favoriete bezigheid van mij. Ik probeer dan ook met enige regelmaat een balletje te slaan. Ik ben lid van de commissie Jeugdzaken van een tennisvereniging in Rijssen. Deze functie hoop ik aan het eind van het zomerseizoen over te hebben gedragen aan een goede opvolger. In mijn vrije tijd lees ik ook graag een goed boek. Momenteel ben ik de boeken ‘Achtendertig nachten’ van Janne IJmker en ‘De fascinerende vrouw’ van John Eldredge aan het lezen. Hardlopen en gezellig wat eten of drinken met vrienden/vriendinnen behoren ook tot mijn hobby’s.
Naast studeren en sporten vind ik het belangrijk om tijd te hebben voor ontmoeting met andere christelijke studenten, ontspanning en bijbelstudie. Ik  ben daarom lid van de studentenvereniging Yir'at 'Adonay, het Groninger dispuut van de C.S.F.R. 
Volgens mij hunkert de wereld nog steeds naar bezielde christelijke politiek, politiek die de boodschap en liefde van Jezus Christus uitdraagt. Daarin herken ik de visie van PerspectieF. Samen mét en ín Hem heeft christelijke politiek voor mij de toekomst.

Daarnaast is PerspectieF breed georiënteerd, en bestaat de vereniging uit vele bijzondere mensen. Allen oprecht geïnteresseerd in elkaar en vol gedrevenheid en enthousiasme betrokken met de samenleving. Het is voor mij een uitdaging om samen met de andere leden van het bestuur een frisse doorstart te maken. Nieuwe creatieve en originele ideeën te ontplooien en te staan voor onze standpunten en deze uit te dragen aan de rest van de wereld.
Op het moment volg ik de leiderschapstraining bij PerspectieF, ik hoop snel de geleerde theorie en vaardigheden in praktijk te kunnen brengen. Ook hoop ik mee te gaan met de Indiareis, waarbij ik samen met de projectgroep een mensenrechtenorganisatie zal bij staan, door middel van het leveren van een praktische bijdrage.

Als algemeen secretaris zal ik zorg gaan dragen voor de interne en externe correspondentie en een start gaan maken met de ‘Operatie Notuleren’, zoals dit project zo mooi wordt genoemd in het beleidsplan. Het is de bedoeling om eenheid te creëren in de verslaglegging en de verslagen centraal te archiveren. Het archief van het lopende jaar zal voor leden eenvoudig toegankelijk worden gemaakt en digitaal beschikbaar worden gesteld. Dit zorgt ervoor dat andere commissies en het bestuur hun werk zo zorgvuldig en prettig mogelijk kunnen doen.

Voor vragen of reacties kun je een mail sturen naar secretaris@perspectief.nu. Ik hoop op jouw/uw steun te kunnen rekenen tijdens de Algemene Ledenvergadering!

« Terug

Reacties op 'Nieuwe bestuursleden - Algemeen Secretaris'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2007

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari