Nieuwe bestuursleden - Bestuurslid Afdelingen

Marijn Gunninkzaterdag 19 mei 2007 14:43

De selectiecommissie is er uit! Aan het Algemeen Bestuur (AB) van PerspectieF zijn drie bestuurs-kandidaten voorgesteld die op hun beurt door het AB weer worden voorgedragen aan de Algemene Ledenvergadering van PerspectieF, die op 4 juni in Amersfoort wordt gehouden. Maar eerst is het woord aan de nieuwe bestuursleden zelf. Marijn Gunnink is de tweede die zich voorstelt. Nummer drie volgt binnenkort.

Mijn naam is Marijn Gunnink, 19 lentes oud, en ik studeer politicologie aan de Radboud universiteit te Nijmegen. In het prachtige Nijmegen woon ik op kamers. Ik ben in Utrecht geboren op een mooie dag in de winter van 1988. Na wat omzwervingen ben ik in Terschuur belandt en heb vorig jaar mijn vwo-examen mogen halen.

In mij vrije tijd maak ik graag een ritje met de fiets door de prachtige omgeving van Nijmegen. Ook ben ik lid van de gereformeerde studentenvereniging, de VGSN-tq, waar ik regelmatig te vinden ben om een biertje drinken en nog vele andere leuke dingen te ondernemen. In de tijd die rest lees ik graag, vooral in de trein is het erg prettig om weg te dromen bij een leuk boek.

Ik heb PerspectieF leren kennen als een leuke en informele vereniging, waar een passie voor politiek wordt gecombineerd met gezelligheid. Graag wil ik mijn door God geschonken talenten inzetten om PerspectieF een stapje verder te helpen.

Binnen het bestuur hoop ik verantwoordelijk te worden voor de afdelingen, een nieuw gecreëerde post.

Onderdeel van mijn taak is om de nieuwe regio-besturen van de grond te krijgen, te bemensen en te enthousiasmeren. We hopen dat dit zal leiden tot de versterking van de bestaande afdelingen, en de oprichting van nieuwe afdelingen. Ook op lokaal niveau wil en kan PerspectieF zichtbaar zijn in ludieke acties en activiteiten.

Ik hoop ook de communicatie met de lokale afdelingen te stroomlijnen, en waar mogelijk ondersteuning te bieden bij het fantastische werk dat de lokale afdelingen doen. Door samenwerking kan PerspectieF ook op lokaal niveau groeien en bloeien.

Ik hoop op je steun en vertrouwen op de AV van 4 juni! Voor reacties en vragen kun je terecht op: afdelingen@perspectief.nu

« Terug

Reacties op 'Nieuwe bestuursleden - Bestuurslid Afdelingen'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2007

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari