Jongerenreis G8: 'Pilgrims for Justice'

G8maandag 07 mei 2007 15:53

Laat je stem horen en ga mee naar de G8-top in Duitsland. PerspectieF sluit zich aan bij een initatief van Tear, Time to Turn en World Servants om van vrijdag 1 juni tot en met zondag 4 juni in het kader van de Micha Campagne een jongerentrip naar de plek waar dit jaar de G8 top plaats vindt te maken.

Tijdens de G8 komen de leiders van de zeven rijkste landen bij elkaar om te praten over armoede en andere belangrijke zaken van wereldformaat. 

De trip gaat met (maximaal) 150 jongeren naar de Duitse havenstad Rostock, de plaats naast Heiligendamm waar de G8-top gehouden wordt. In Rostock volgen we samen met jongeren namens Micha Campagnes uit andere landen een bijzonder programma. Onderdelen zijn onder andere bidden voor regeringsleiders, meelopen in een grote protestmars, meer leren over onrechtvaardige verhoudingen. Kortom je stem laten horen! "Spreek voor hen die weerloos zijn, bescherm het recht van de vertrapten" (Spreuken 31:8).

De trip kost €60,-. Daarbij inbegrepen zijn deelname aan het programma, de busreis, maaltijden en het verblijf in Rostock.

Meer informatie over het weekend en het programma? Ga naar g8.michacampagne.nl. Geef je op via g8@perspectief.nu. PerspectieF streeft naar een groep van rond de 10 jongeren.

« Terug

Reacties op 'Jongerenreis G8: 'Pilgrims for Justice''

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2007

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari