Marlieke van den Engel aangesteld als interim-bestuurslid Ledenwerving & Promotie

Marlieke van den Engeldinsdag 07 februari 2012 15:11

Maandag 6 februari heeft het bestuur van PerspectieF Marlieke van den Engel benoemd als interim-bestuurslid Ledenwerving & Promotie. Het bestuur is erg blij dat op deze manier de openstaande vacature tussentijds kan worden ingevuld. Op de Algemene Ledenvergadering van 2 juni zal het PerspectieF-bestuur Marlieke voordragen als kandidaat-bestuurslid. Graag stellen we Marlieke aan je voor:

Marlieke is 21 jaar en woont in Utrecht. Momenteel werkt zij op een basisschool en is actief bij haar studentenvereniging. Vanaf september hoop zij weer een nieuwe studie op te pakken. Haar hobby's zijn lezen, hardlopen en stedentrips maken. Marlieke: 'Ik vind het belangrijk dat jongeren nadenken over wat er gebeurt in de wereld zodat ze ook hun eigen mening kunnen vormen en dat stemgeluid kunnen laten horen.'

Voorzitter Robert Heij: 'Het is ontzettend mooi dat Marlieke haar gedrevenheid en enthousiasme voor PerspectieF in wil zetten. Zeker omdat ledenwerving voor dit jaar één van onze belangrijkste punten is, en de vacature al een tijdje openstond. We zijn daarom blij dat het bestuur nu versterkt is en we beter in staat zijn werk te maken van onze (promotie)doelen'.

« Terug

Reacties op 'Marlieke van den Engel aangesteld als interim-bestuurslid Ledenwerving & Promotie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2012

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari