PerspectieF op EO-jongerendag

vrijdag 07 juli 2006 13:56

Op 27 juni 2006 werd de jaarlijkse EO-jongerendag gehouden. En PerspectieF was er met een enthousiaste groep promotors bij! PerspectieF begon de dag met flyers uitdelen op het station. Daarna ging men op naar het Gelredome stadion.

PerspectieF had onder andere een campagne actie. De naam van de actie was ‘sla de ChristenUnie naar de 50 zetels!’. Met een kop van Jut konden alle bezoekers de ChristenUnie naar zo veel mogelijk zetels slaan. Bert Bakker, Tweede Kamerlid voor D66 sloeg de ChristenUnie op deze manier naar de 40 zetels. Er was veel belangstelling voor de actie. De winnaar van deze actie werd een excursie naar Straatsburg aangeboden.

Daarnaast hield PerspectieF een ledenwerfactie. Er werden weer 10 nieuwe leden geworven en veel mensen hebben PerspectieF leren kennen. Ook André Rouvoet en Arie Slob, Kamerleden voor de ChristenUnie, hielpen mee. Zij kwamen naar de stand voor een vragenuurtje en het maken van foto’s met bezoekers.

Tevens werd de jongerenbijbel aangeboden aan André Rouvoet. Als aansluiting daarop presenteerde André een boekenlegger. Op de boekenlegger staat de volgende tekst: “Wijsheid begint met ontzag voor God.” Spreuken 9:10. Volgens André is deze tekst erg belangrijk voor hem en de ChristenUnie. Daar ligt het geheim van zijn leven en ook van zijn politieke handelen. Over deze presentatie en over de EO-jongerendag heeft André een 3 uur durend life verslag gebracht op tv.


« Terug

Reacties op 'PerspectieF op EO-jongerendag'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2006

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari