Arie Boomsma start jongerencampagne voor ChristenUnie

AndreRouvoet09.jpgwoensdag 11 oktober 2006 20:49

Tv-presentator Arie Boomsma is in samenwerking met de ChristenUnie een campagne gestart gericht op jongeren. Dit in het kader van de aankomende Tweede Kamer verkiezingen. De campagne heet Stemrou en omvat een cross-mediaal platform, waaronder de website: stemrou.nl

De campagne van Arie Boomsma is vanaf vandaag officieel van start gegaan. Arie Boomsma geeft zijn steun aan twee christelijke partijen, waarvan hij de ChristenUnie ook praktisch wil gaan steunen met deze jongerencampagne. Boomsma is erg enthousiast over de ChristenUnie.

Op de website stemrou.nl is een rap te horen; met een oproep aan alle jonge mensen van Nederland: 'Laat je horen voor een positieve partij, stem ChristenUnie, stem Rouvoet, STEMROU!' Binnenkort zal er meer op deze website komen.

PerspectieF is blij met de aandacht die de ChristenUnie aan jongeren geeft en zal in haar eigen campagne proberen ook zoveel mogelijk te bereiken. PerspectieF-voorzitter Rogier Havelaar, nummer 10 op de kandidatenlijst, zal in verschillende debatten optreden en in de media te zien zijn. 

« Terug

Reacties op 'Arie Boomsma start jongerencampagne voor ChristenUnie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2006

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari