Verslag politiek café PerspectieF Groningen

PerspectieF Groningendinsdag 07 november 2006 07:11

Donderdagavond 2 November j.l was het politiek café PerspectieF georganiseerd door de drie lokale afdelingen; Grunn', BovenGroningen en Slochteren te Groningen.

Een avond die onder de bezielende leiding van Wouter Kremer werd georganiseerd. Met zijn wel bekende motto: “ I.D.D “ (Inhoud Duidelijkheid Daadkracht), werd Wouter enthousiast geholpen door PerspectieF-ers uit de verschillende afdelingen.

Het grote vuurwerk voor deze avond waren de filmpjes. PerspectieF is namelijk door het Groninger land gereisd en heeft daar de verschillende meningen van de Groningers gepeild en vastgelegd, met de camera. Natuurlijk ontbrak onze voorzitter, Rogier Havelaar niet op de avond en ook Klaas Harink, directeur van vluchtelingenwerk Friesland, kreeg het woord. Met veel passie vertelde Klaas Harink over zijn werk, met verschillende voorbeelden en obstakels die hij tijdens zijn werk tegenkomt. Ook gaf hij vlijmscherp aan hoe het politieke veld; Verdonk t/m een generaal pardon, hun beleid in de meest kromme en onmenselijke gedachten tot uitvoer wil brengen.

Ook was er een band aanwezig, bestaande uit een pianist en een saxofonist. Dit was absoluut een genot om tijdens de pauze en aan het begin en eind van de avond naar te luisteren. De zaal was natuurlijk volledig uitgerust met ChristenUnie en PerspectieF propagandamateriaal. Zeker de zadelhoesjes van de ChristenUnie kwamen goed van pas met het onstuimige herfstweer. Met het persbericht, dat was verstuurd aan diverse media, hebben we uiteindelijk het Dagblad van de Noorden gehaald en eveneens de Gezinsbode, de krant van Groningen stad.

De avond werd uiteindelijk  bezocht door zo’n dertig mensen. Een aantal dat voor een politieke avond redelijk tot goed is, maar ook zeker een aantal dat nog veel meer omhoog zou moeten. De aanwezigen waren enthousiast en vonden het een goede avond. De avond was divers, doordat er veel verschillende onderwerpen aan bod kwamen vanuit de filmpjes. Zoals de komst van een kerncentrale, de Polen die hier komen werken en het zoet van Balkenende.

Kortom; een hele goede locatie, uitstekende muziek, goede promotie en een avond gevuld met debat. Een avond waarin we naar datgene op zoek zijn en hebben gevonden: perspectief!

Bekijk hier de foto's

« Terug

Reacties op 'Verslag politiek café PerspectieF Groningen'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2006

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari