PerspectieF-lid in Nijkerk organiseert jongerenavond

vrijdag 20 januari 2006 22:00

De campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen begint langzaam op gang te komen. In Nijkerk is PerspectieF-er Linda Horst in gesprek gegaan met jongeren uit Nijkerk en omgeving. Volgens haar weten jongeren wat ze willen als het over politiek gaat.

 
“Afgelopen week heb ik een jongerenavond georganiseerd voor een aantal ChristenUnie- en SGP-jongeren uit de gemeente Nijkerk. Aan de hand van wat stellingen zijn we gaan kijken naar wat jongeren nu echt belangrijk vinden.
 


Halverwege de avond kwam ons CU- raadslid en onze SGP- wethouder erbij en die zijn ook met de jongeren gaan praten”, vertelt Linda Horst, die lid is van PerspectieF. Als 22-jarige kandidate op de lijst van de ChristenUnie-SGP maakt zij een goede kans om gekozen te worden in de raad.

De avond was volgens haar een groot succes. Daarnaast kost het weinig voorbereiding en is het makkelijk uitvoerbaar.
"Jongeren weten heel goed wat ze willen als het over politiek gaat.
De ChristenUnie en de SGP willen graag weten wat er onder jongeren leeft. Hun ideeën over christelijke politiek zijn superbelangrijk voor ons. We kunnen ons beleid daarop afstemmen."
 
De jongeren zullen minimaal twee keer per jaar worden uitgenodigd bij fractievergaderingen om te horen wat ze van bepaalde onderwerpen vinden of om zelf hun zegje te doen.

op de foto: Linda Horst met enkele jongeren, Tom van der Meer uit Hoevelaken(midden) en Reinier Kok uit Nijkerk (rechts)

Bron: www.ditisnijkerk.nl        
                                                                                                                         

« Terug

Reacties op 'PerspectieF-lid in Nijkerk organiseert jongerenavond'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2006

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari