Geef je op voor Summerschool in Litouwen

eumaandag 22 mei 2006 09:28

PerspectieF organiseert ook dit jaar weer een internationale Summerschool. Er is 1 groot verschil met voorgaande jaren: het is nu echt in het buitenland! In Litouwen om precies te zijn, dus een echte internationale summerschool.
Jij als lid van PerspectieF kan daar bij zijn. Je kunt de summerschool bezoeken en het ook nog combineren met je vakantie.

De drie Baltische staten schijnen prachtig te zijn om eens te bezoeken…het is zelfs nog te combineren met een bezoekje aan Wit-Rusland, Letland of Estland als je tijd hebt!
De summerschool zal gehouden worden van zaterdag 1 juli tot woensdag 5 juli. De eerste paar dagen zullen we in een conferentieoord verblijven, en de laatste nacht en dag zullen we doorbrengen in de hoofdstad Vilnius. Je kan dan natuurlijk altijd zelf hier nog een langer verblijf aan vastknopen.
 
Het thema van de summerschool: natuurlijk politiek en jongeren, dat is alvast zeker. De exacte toespitsing zijn we nog mee bezig. Ook proberen we de link te leggen naar het uitdragen van je geloof in je (politieke) leven. Uit de ervaringen van vorige jaren kunnen we je ook vast zeggen dat we een combinatie hebben van internationale sprekers, trainingen en rollenspel, en veel ontspanning. De Litouwse gastheer liet ons ook al weten dat het eten erg lekker is en de omgeving ook erg mooi! Een leuke ervaring opdoen in een nieuwe omgeving en ook nog wat leren. Wat wil je nog meer?!
 
Voor opgave of meer informatie kun je mailen naar internationaal@perspectief.nu . Je kunt ook altijd even contact opnemen met PerspectieF (033-4226969) of even bellen met Jonathan van Tongeren.

« Terug

Reacties op 'Geef je op voor Summerschool in Litouwen'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2006

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari