Hugo Scherff technisch voorzitter op ALV

AV20mei20062donderdag 19 oktober 2006 10:03

De Algemene Vergadering van 3 november 2006 zal worden voorgezeten door Hugo Scherff. Als technisch voorzitter bepaalt hij wie wel en niet het woord krijgen. Uiteraard zal onze eigen voorzitter Rogier namens het bestuur inhoudelijk voorzitter blijven.

Hugo Scherff is 21 jaar en actief lid van PerspectieF. Hij studeert geschiedenis aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daarnaast is hij medewerker van de gemeenteraadsfractie van de ChristenUnie-SGP in de Haarlemmermeer.

Belangrijkste reden om een technisch voorzitter te vragen, is praktisch van aard. Tijdens vorige ledenvergaderingen kwam het regelmatig voor dat de PerspectieF-voorzitter zowel discussieleider was, als deelnemer van de discussie. Daarnaast zou de schijn gewekt kunnen worden dat iemand 'dubbele' petten op heeft.

Overigens is de belangstelling voor de ledenvergadering zeer groot. Met nog een kleine drie weken te gaan, hebben zich inmiddels bijna 60 mensen aangemeld. De Algemene Ledenvergadering zal plaats vinden tijdens het PerspectieF-verkiezingscongres in Doorn.

« Terug

Reacties op 'Hugo Scherff technisch voorzitter op ALV'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2006

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari