Belactie met en vóór PerspectieF'ers

zaterdag 09 december 2006 15:28

Drie jaar geleden werd gestart met een succesvolle serie avonden waarbij gezelligheid centraal stond. Tussen de gezelligheid door werden PerspectieF-ers gebeld met de vraag wat ze van de vereniging vonden en waarom ze hun contributie nog niet betaald hadden. Ook dit jaar zullen deze avonden weer plaatsvinden en jij kunt daar bij zijn!

Dit jaar staat een belactie gepland voor 250 leden. Met jouw bijdrage is dit zo gedaan en je wordt dan ook van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Eten (pizza) en drinken is volop beschikbaar en hoe groter de groep hoe gezelliger het wordt.

Er zijn dit jaar twee avonden, die zullen plaatsvinden op het partijbureau van de ChristenUnie, Puntenburgerlaan 91 te Amersfoort. Deze avonden zijn op de dinsdagen 12 en 19 december 2006. In beide gevallen kun je langskomen vanaf 17:30.

Je kunt je opgeven bij de penningmeester, Anton de Wit, via penningmeester@perspectief.nu. Eventuele reiskosten worden vergoed (formulieren hiervoor liggen die avonden klaar). Je bent van harte welkom!

« Terug

Reacties op 'Belactie met en vóór PerspectieF'ers'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2006

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari