ChristenUnie goes hyves

AndreRouvoet09.jpgdinsdag 17 oktober 2006 10:16

Sinds gisteren is heel PerspectieF en de ChristenUnie aan de Hyves. In navolging van Wouter Bos, Jan Peter Balkenende en vele anderen konden ook ChristenUnie-leider André Rouvoet en PerspectieF-voorzitter Rogier Havelaar niet achterblijven.

Rogier liet in een reactie weten dat hij niet wist dat Hyves zo verslavend kon zijn. "Ik ben gisteren de hele middag bezig geweest. En ik heb al dat 64 vrienden." Een aantal waarmee hij echter nog steeds ruimschoots achterloopt op andere bestuursleden van PerspectieF.

Ook André Rouvoet meldde zich aan op Hyves. Vorige week was al menig hyver aangenaam verrast toen zij een uitnodiging van Rouvoet ontvingen om 'vriend' te worden. Zij moesten echter constateren dat de vriendschap een dag later al weer 'verbroken' was. Wat was het geval? Het ging hier om een faker, ongetwijfeld met de beste bedoelingen, maar genoeg aanleiding voor Hyves om het profiel te verwijderen. Maar voor de mensen die toch nog de pijn voelen van een verbroken vriendschap, wees gerust, want André is terug. En dit keer de echte.

Wil je vriend worden van André Rouvoet of Rogier Havelaar? Surf dan naar andrerouvoet.hyves.nl en/of rogierhavelaar.hyves.nl en voeg hun toe als vriend.

Wil je in één keer heel vrienden' maken, voeg dan ook andere bestuursleden toe als vriend.   Kijk op simcha83.hyves.nl, margreetjes.hyves.nl, harmjanvedder.hyves.nl, aldertdeboer.hyves.nl, naw1985.hyves.nl, ruth-van-otterloo.hyves.nl en annemiekeschouten.hyves.nl. Surf ook naar perspectief.hyves.nl

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie goes hyves'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2006

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari