Uitnodiging buitengewone ALV op 12 april 2013

ALVwoensdag 20 maart 2013 17:18

Het bestuur van PerspectieF nodigt je van harte uit voor de aankomende buitengewone Algemene Ledenvergadering (ALV). Op deze buitengewone ALV presenteert de commissie Vernieuwing het rapport over de vernieuwing van de organisatie. Het bestuur zal ingaan hoe ze aan de slag wil gaan met de aanbevelingen van de commissie.

De ALV zal daarom geheel in het teken staan van de vernieuwing van PerspectieF. De stukken, inclusief het rapport, de reactie van het bestuur en de agenda, zullen uiterlijk volgende week vrijdag 29 maart op de website verschijnen. De stukken zijn dan twee weken voor de ALV beschikbaar zijn, zoals op de najaars ALV van 2012 is afgestemd.

Graag zien we jou verschijnen om jouw mening over het rapport te horen. De ALV zal gehouden worden op D.V. vrijdag 12 april, de dag voor het Unie- en Ledencongres van de ChristenUnie. Om 19.30 gaan we van start tot en met 22.00 uur. Aansluitend is er een borrel. De ALV wordt gehouden in het KAdECafé,  Smallepad 3, 3811 MG te Amersfoort. Tot dan!

« Terug

Reacties op 'Uitnodiging buitengewone ALV op 12 april 2013'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2013

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari