1 maand na Bangladesh! PerspectieF in Amsterdam voor Schone Kleren

Combi mediumvrijdag 24 mei 2013 13:29

Het is vandaag één maand geleden dat het Bangladesh-drama plaatsvond en 1127 personen omkwamen bij het instorten van een kledingfabriek. PerspectieF besteedt vandaag in samenwerking met Schone Kleren Campagne (SKC) opnieuw aandacht aan dit schrijnende voorval en roept vandaag op tot actie!

Vandaag staat PerspectieF met Schone Kleren Campagne in Amsterdam voor een ansichtkaarten-actie om de consument de mogelijkheid te geven om haar betrokkenheid bij Bangladesh te uiten en achterblijvende kledingketens op te roepen de veiligheid in kledingfabrieken te helpen verbeteren. Een heel aantal bedrijven heeft het Bangladesh Veiligheidsakkoord al ondertekend, maar er mist nog een groot aantal. Het winkelende publiek kan een kaartje sturen aan deze bedrijven door naam en woonplaats op een ansichtkaart te schrijven en die ter plekke in een brievenbus te stoppen. Tevens is er de mogelijkheid een petitie ondertekenen om kledingmerken te pressen compensatie te regelen voor de slachtoffers van de ramp van een maand geleden.

Vanaf volgende week zullen de kaarten ook worden uitgedeeld op scholen, studentenverenigen en bij bedrijven, waarna alle gebundelde kaarten over een aantal weken zullen worden aangeboden aan een of meerdere dan nog achtergebleven modeketens. Ook is er de mogelijkheid de kaart online van naam en woonplaats te voorzien en te versturen.

Vul de kaart online in en verstuur! www.perspectief.nu/nl/kaartje
Teken de petitie voor compensatie! www.cleanclothes.org

« Terug

Reacties op '1 maand na Bangladesh! PerspectieF in Amsterdam voor Schone Kleren'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2013

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari