PerspectieF'ers gaan naar de Tweede Kamer

tweede_kamer_0woensdag 15 mei 2013 18:56

Op dinsdag 11 juni wordt door de werkgroep Democratie, Bestuur en Burgerschap van PerspectieF een excursie georganiseerd naar de Tweede Kamer. Op het programma staan een lunch met Tweede Kamerleden, het vragenuurtje en een rondleiding. We nodigen je van harte uit om mee te gaan!

Als je nog nooit in de Tweede Kamer bent geweest is deze dag zeker een aanrader, maar ook als je de Tweede Kamer al lang kent is het weer leuk om mee te gaan, zeker omdat je eens met onze eigen Tweede Kamerleden kan praten. Dinsdag is altijd de drukste en meest interessante parlementaire dag! Je krijgt de huidige politieke situatie live mee en je kan er over praten met de kamerleden tijdens de lunch die geheel verzorgd is. Het programma is als volgt:

  • 12.15                   Verzamelen bij de Tweede Kamer
  • 12.30                   Lunch met Tweede Kamerleden
  • 14.00                   Vragenuurtje bijwonen
  • 15.00                   Rondleiding door de Tweede Kamer

De tijden zijn flexibel, omdat de fractievergadering van de Tweede Kamerleden  kan uitlopen.  Is deze dag wat voor jou? Geef je dan snel op door een mail te sturen naar dbb@perpsectief.nu. Er is maar voor een beperkt aantal mensen plek dus wees er snel bij. Vol is vol!

« Terug

Reacties op 'PerspectieF'ers gaan naar de Tweede Kamer'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2013

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari