Europadebat politieke jongerenorganisaties

eumaandag 17 juni 2013 20:57

Europa is niet meer weg te denken uit het publieke debat. En daarom gaan de politieke jongerenorganisaties van D66, PvdA, ChristenUnie, SGP, CDA en GroenLinks stevig met elkaar in debat over Europa. Van elke politieke jongerenorganisatie is er een spreker. Vaak is dit een politiek bestuurslid of een werkgroepvoorzitter op dit onderwerp.

De jongeren zullen debatteren over verschillende stellingen. Onderwerpen daarvan zijn  de taken en bevoegdheden iets te doen aan (jeugd)werkloosheid, de wenselijkheid van de uitbreiding van de EU, en verdere politieke en economische integratie van de Europese Unie. Belangrijke en spannende onderwerpen, waar de meningen absoluut over uiteen zullen lopen.

Jullie zijn allemaal van harte welkom. Het debat vindt plaats in de Kargadoor in Utrecht en start om 20:00uur. De entree is gratis en in het programma zullen de aanwezige jongeren ook worden betrokken. Verder is het voor de organisatie prettig wanneer je je vooraf even aanmeldt via onderstaande contactgegevens. 

Datum: vrijdag 21 juni
Plaats: De kargadoor, Oudegracht 36, Utrecht
Tijd: 19:30u inloop, start 20:00u
Kosten: gratis
Aanmelding: email naar remco.lopez@hotmail.com

« Terug

Reacties op 'Europadebat politieke jongerenorganisaties'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2013

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari