Maarten bij Andries Radio Symposium

eo logodonderdag 05 september 2013 20:21

De Evangelische Omroep organiseert een symposium over christelijk politiek. Het thema is: ‘Christelijke Politiek 2020. Maar hoe?’ In het programma hebben ook de voorzitters van de christelijke politieke jongerenorganisaties, CDJA, SPGJ en PerspectieF een plek gekregen. Zodoende zal ook Maarten van Ooijen (voorzitter PerspectieF) op het symposium spreken. Maar ook jij kan erbij zijn!

Hoe ziet christelijke politiek er in 2020 uit? Welke thema's en idealen blijven bestaan en welke vallen af?” Met deze thema’s wil de EO op het symposium aan de slag. Naast de jongerenorganisaties zijn ook sprekers als André Rouvoet, Maarten Vogelaar, Bart-Jan Spruyt en Gert-Jan Segers aanwezig.

Op donderdag 28 september volgt ook de radio uitzending over het symposium. Daarin zijn  alleen de drie voorzitters van de jongerenorganisaties aanwezig. Namens het CDJA is dat Julius Terpstra en namens de SGPJ Jan-Willem Kranendonk. Je kan deze uitzending beluisteren op zaterdag 28 september tussen 13:30u en 14:00u op Radio 5.

Wil jij graag Maarten aanmoedigen in het publiek? Of ben je geïnteresseerd in het thema en benieuwd wat deze sprekers te zeggen hebben? Je kan erbij zijn! Aanmelden kan via deze link. Het symposium is op donderdag 26 september tussen 15:30uur en 18:15uur.

« Terug

Reacties op 'Maarten bij Andries Radio Symposium'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2013

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari