Coalitiejongeren op bezoek bij Pechtold en Kleinsma

PerspectieF;CDJA;JSvrijdag 13 maart 2009 13:47

Naar aanleiding van de presentatie van het schaduwakkoord van PerspectieF, CDJA en de Jonge Socialisten worden er druk gesprekken gevoerd met politici. Deze week zijn de 'coalitiejongeren' op bezoek geweest bij staatssecretaris van Sociale Zaken Kleinsma en D66 fractievoorzitter Pechtold.

Het kabinet ziet de opkomende jeugdwerkloosheid als een groot probleem. Jongeren moeten betrokken worden bij het bedenken van de juiste aanpak van dit probleem. Daarom werden PerspectieF, CDJA en de Jonge Socialisten uitgenodigd op het ministerie van Sociale Zaken om daar de onze plannen toe te lichten. Ze presenteerden 7 speerpunten (PDF) om te voorkomen dat jongeren ontslagen worden of niet aan een baan kunnen komen. Staatssecretaris Kleinsma heeft aangeboden vanaf nu regelmatig in gesprek te gaan met de politiek jongeren organisaties om samen naar een oplossing te werken. Naar aanleiding van dit bezoek verscheen er een nieuwsbericht over in de Sp!ts.

Ook Pechtold van de D66 wilde graag met PerspectieF praten. Daarom ging PerspectieF voorzitter IJmert Muilwijk op bezoek in de Tweede Kamer. Ondanks grote politieke verschillen op veel vlakken zijn we zijn het eens over het hervormen van de AOW en de hypotheekrenteaftrek. In de komende tijd zullen we ook met Pechtold contact houden over de bestrijding van de economische crisis.

PerspectieF is ook benieuwd naar jouw mening. Al je ideeën voor de bestrijding van de economische crisis kun je mailen naar economie@perspectief.nu

 

« Terug

Reacties op 'Coalitiejongeren op bezoek bij Pechtold en Kleinsma'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari