Discussieavond over Israël

israeldonderdag 22 oktober 2009 12:08

Op donderdagavond 29 oktober zal er van PerspectieF in Utrecht een discussiebijeenkomst over de situatie in Israël en de Palestijnse gebieden plaatsvinden. De vredesorganisatie IKV Pax Christi heeft de werkgroep Buitenlandse Zaken van PerspectieF hiervoor een mogelijkheid geboden. Naast de leden van de werkgroep Buitenlandse Zaken zelf willen wij graag ook andere geïnteresseerden voor deze bijeenkomst uitnodigen.

Tijdens de avond zal de theoloog dr. Yohanna Katanacho zijn visie delen over de betekenis van het beloofde land in de theologie. Dr. Yohanna Katanacho is een Palestijnse christen en komt dus uit het betrokken gebied. Tevens zal hij over zijn ervaringen praten met de humanitaire situatie in de regio. Daarbij zal hij ook ingaan op de rol van Palestijnse christenen. De deelnemers in de zaal krijgen bovendien uitgebreid de mogelijkheid om te reageren en te discussiëren.
 
De discussieavond op donderdag 29 oktober zal om 19.30 uur beginnen. De bijeenkomst wordt gehouden in een zaal van het café Florin te Utrecht. De toegang naar de zalen is via het café zelf. Café Florin zit op de Nobelstraat 2-4 in het centrum van Utrecht. Een routebeschrijving is hier te vinden.

Als je het leuk lijkt om bij deze avond aanwezig te zijn dan kan dat. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Niels Kruithof (bestuurslid politiek buitenland) via politiekbuitenland@perspectief.nu of 06-15906939.

« Terug

Reacties op 'Discussieavond over Israël'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari