PerspectieF in NRC, NCRV en VARA

nrcmaandag 30 maart 2009 12:39

De afgelopen dagen heeft PerspectieF op verschillende plekken haar mening over het crisisakkoord laten horen. Ook in de media. Deze crisis is bepalend voor wat jongeren straks wel en niet mee kunnen doen. Het gaat over over werken, wonen en het leefmilieu.

De afgelopen dagen heeft PerspectieF op verschillende plekken haar mening over het crisisakkoord laten horen. Ook in de media. De maatregelen die in deze crisis worden genomen zijn bepalend voor de toekomst van jongeren.. Het gaat over jouw toekomstig werk, woningen en het leefmilieu.

Bij Standcafe.nl ging PerspecieF-voorzitter IJmert Muilwijk in debat met Frans Weisglas. Oud-voorzitter van de Tweede Kamer. Hij vindt dat de Tweede Kamer geschoffeerd is door de regerende partijen. IJmert was het daar niet mee eens: "Deze crisis vraagt om een daadkrachtige en snelle aanpak. Als iedereen nog uitgebreid een plasje over het akkoord kan doen komt er een halfzacht plan te liggen".

De voorzitter van de PerspectieF werkgroep economie Martijn van de Kamp was te gast bij het VARA radio programma Spijkers met Koppen op radio 2.

Ook verscheen PerspectieF op de voorpagina van NRC next. In het artikel worden de plus- en minpunten van het crisisakkoord bekeken en naast de meetlat van het schaduwakkoord gelegd wat PerspectieF een aantal weken geleden samen met de Jonge Socialisten en het CDJA schreef.

« Terug

Reacties op 'PerspectieF in NRC, NCRV en VARA'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari