Groningen centraal op de kaart van Europa!

maandag 11 mei 2009 16:57

De regiotour is van start gegaan in Groningen. Een prachtige dag, en een geweldige plek om de Europese campagne te beginnen. Ik ben trots op de provincie waar ik Statenlid mag zijn.

De hele dag stond in het teken van energie, een thema waar in de provincie Groningen bijzonder veel aandacht voor bestaat, en waar de ChristenUnie-SGP zich ook in Europa meer dan sterk voor wil maken. Nationaal en internationaal wil de provincie zich positioneren als voorloper op energiegebied. Vandaag kregen we een beeld van wat er in het Noorden allemaal speelt op het gebied van energie en duurzaamheid bij de Gasunie, Groningen Seaports en BioMCN.

Tussendoor hebben we de Groningers mogen ontmoeten op de markten en bij het Academieplein. Door te flyeren hebben we de verkiezingen weer onder de aandacht kunnen brengen, en we hopen natuurlijk op hun steun.

De dag werd afgesloten met een campagnebijeenkomst in het Gomarus College. Uit heel de provincie waren er mensen aanwezig. Een geslaagde eerste campagneavond met veel interactie met de zaal, muziek en speeches van Esmé Wiegman en natuurlijk onze lijsttrekker Peter van Dalen. Afgesloten werd met de oproep aan alle mensen die aanwezig waren, maar ik zeg het ook tegen de lezers van dit weblog: vertel iedereen in uw omgeving (op verjaardagen, via mailtjes, hyves, sms, enz.) dat er op 4 juni weer verkiezingen zijn, en dat je op de ChristenUnie-SGP kunt stemmen.

Ik kijk terug op een geweldige start van de campagnetour, dat belooft wat voor de komende weken. En ik denk dat ik wel kan zeggen: Wat de ChristenUnie-SGP betreft staat Groningen centraal op de kaart van Europa!

« Terug

Reacties op 'Groningen centraal op de kaart van Europa!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari