Uitnodiging [r]echt debat op 10 december in Utrecht

Zoalogowoensdag 02 december 2009 15:49

Donderdag 10 december is het de dag van de mensenrechten. Er wordt dan internationaal aandacht besteed aan het opkomen voor de mensenrechten. Op deze dag zal ZOA-Vluchtelingenzorg een debat over rechtvaardigheid organiseren. PerspectieF neemt ook deel aan dit debat.

Het [r]echt debat van ZOA-Vluchtelingenzorg vindt op donderdagavond 10 december plaats. De inloop start om 19.15 uur. Het debat wordt gehouden in het Louis Hartlooper Complex te Utrecht. Ben Tiggelaar, Froukje Jansen, Eelco Fortuijn en Joël Voordewind zullen met de aanwezigen debatteren over stellingen zoals ‘Westers consumptiegedrag leidt tot armoede’ en ‘[r]echt doen gaat verder dan naastenliefde’. De debatavond wordt geleid door Sywert van Lienden. Ook zullen de politieke jongerenorganisaties met elkaar gaan debatteren. Zo gaat PerspectieF het debat aan met onder meer de SGP-jongeren en het CDJA. Ben Tiggelaar zal de avond afsluiten met een speech waarin hij vooral ingaat op het [r]echt doen in de praktijk.

Jij bent ook van harte welkom om de debatavond bij te wonen. Opgeven kan via de speciale site van ZOA-Vluchtelingenzorg: www.ikdoerecht.nl. Ook is hier nog meer informatie te vinden over het debat en de overige activiteiten.

« Terug

Reacties op 'Uitnodiging [r]echt debat op 10 december in Utrecht'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari