Leiderschapsweekend een groot succes!

lt 2009zaterdag 27 juni 2009 21:38

Gisteren en vandaag hield de leiderschapstraining van PerspectieF haar afsluitende weekend op landgoed Hydepark in Doorn. Deelnemers en coaches kwamen bij elkaar voor gesprekken, bezinning en een etiquettetraining. Met de aanwezigheid van alle deelnemers en een groot aantal coaches was het een prachtig weekend.

Vrijdagmorgen werd er gestart met alleen de groep deelnemers, de coaches zouden bij het diner pas aanschuiven. Door de deelnemers werd eerst de training geëvalueerd en werd er teruggekeken op de persoonlijke ontwikkeling die iedereen had doorgemaakt. Ook werden de doelen van de deelnemers uitgebreid besproken. Dit leverde zeer goede en open gesprekken op.

Na de middagsessie kwamen langzamerhand de coaches binnen voor het diner. Nadat iedereen zich had omgekleed in 'tenue de ville' ging iedereen aan tafel, en terwijl er gegeten werd, kregen de deelnemers etiquettetraining van dhr. Veldstra. Er werd precies uitgelegd hoe je een toost uit moet brengen en welke kleur pak je eigenlijk aan had gemoeten. Na het diner was het tijd voor de borrel en kwamen ook goede gesprekken op gang.

Na een, voor sommigen, korte nachtrust stond het ontbijt klaar en startten we met het zaterdagprogramma. Door middel van een interview ontstonden er weer leerzame gesprekken over onder anderen de drive om iets te doen en het benutten van je talenten.

's Middags was er tijd voor nog een lange wandeling met de coach waarna het weekend werd afgesloten en iedereen huiswaarts ging. Al met al een leuk en leerzaam weekend en een waardige afsluiter van deze leiderschapstraining.

Wil je meer weten over de leiderschapstraining van PerspectieF? Kijk dan op http://www.perspectief.nu/nl/leiderschapstraining

« Terug

Reacties op 'Leiderschapsweekend een groot succes!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari