Vacature: bestuurslid Afdelingen (m/v)

vacaturesvrijdag 25 september 2009 17:06

PerspectieF, is de jongerenorganisatie van de ChristenUnie. We zijn een actieve vereniging met zo’n 2000 leden. PerspectieF wil zich in het (internationale) politieke landschap profileren als jongerenorganisatie die met een ruime blik op de toekomst het debat wil aangaan. De vereniging wil christelijke politiek hoog op de agenda plaatsen en elkaar en andere jongeren interesseren en enthousiasmeren voor actie-ve deelname aan het publieke debat.

Bestuurslid Afdelingen (m/v)


Wij zijn op zoek naar een bestuurslid die de organisatie van activiteiten en het mani-festeren van onze politieke ideeën op lokaal en provinciaal niveau op zich kan ne-men. Hij of zij zal een verbindende schakel zijn tussen PerspectieF afdelingen en de lokale kiesverenigingen en fracties van de ChristenUnie. Het betreft een vrijwilligersfunctie.

 

Wij zoeken iemand die:
• lid is van PerspectieF en zich verbonden voelt met het ChristenUnie-gedachtegoed;
• in staat is andere vrijwilligers te inspireren en te motiveren;
• over organisatietalent beschikt;
• communicatief vaardig is en een verbindende schakel kan vormen tussen Perspec-tieF afdelingen en lokale kiesverenigingen van de ChristenUnie.
• bereid is te investeren in kennis en vaardigheden;
• voldoende tijd heeft om deze functie te vervullen.


Wij bieden:
• een uitdagende bestuursfunctie in het hart van PerspectieF;
• trainingen en cursussen om jezelf verder te ontwikkelen;
• een bescheiden onkostenvergoeding.


Wanneer jij je herkent in dit profiel en het uitdagende en veelzijdige bestuurslidmaat-schap van PerspectieF wilt aangaan, dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

Richt je sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief en curriculum vitae aan
PerspectieF, t.a.v. Esther Kruijsbergen, Postbus 439, 3800 AK, Amersfoort of via e-mail naar secretaris@perspectief.nu. Sollicitaties en voordrachten worden tot en met 17 oktober 2009 in behandeling genomen. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Harm Hilvers, afdelingen@perspectief.nu of 06-15909641.

« Terug

Reacties op 'Vacature: bestuurslid Afdelingen (m/v)'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari