Een christen in Europa

dinsdag 02 juni 2009 17:45

Wat kan een christen in Europa betekenen?

Als christen moeten we erop gericht zijn onze God lief te hebben boven alles, en onze naaste als onszelf. Als christenen in de politiek mogen we ons richten op het welzijn van mensen en op het welzijn van onze aarde. Ook in Europa kunnen we dit doen en ligt daar een taak.

We willen ons inzetten voor verantwoord omgaan met de aarde die ons in beheer is gegeven. Duurzame oplossingen vinden voor het energievraagstuk bijvoorbeeld.

Maar ook mensenrechten spelen op Europees niveau een rol. En de parlementariërs kunnen zich hiervoor inzetten, dat heeft de fractie van de ChristenUnie/SGP in de afgelopen jaren ook gedaan en zal dit blijven doen. Denk hierbij ook aan de vervolging van christenen in de wereld en de godsdienstvrijheid die lang niet overal bestaat. Het is heel belangrijk dat dit ook in het geseculariseerde Europa op de agenda blijft staan. Onze fractie komt hier onvoorwaardelijk voor op.

Oog hebben voor kwetsbare mensen. Jonge meisjes en vrouwen die onder valse voorwendselen in de prostitutie terecht zijn gekomen en worden doorverkocht, alsof ze niets waard zijn. Ook dat is realiteit in Europa. Zo is het niet bedoeld, en wij willen ervoor strijden dit aan te pakken in Europa.

Onze naaste woont niet alleen in Nederland of in Europa, maar ook daarbuiten. Juist in deze tijd van financiële crisis mogen we de Derde Wereldlanden niet vergeten. Eerlijke handel, om ook de ondernemers in die landen eerlijke kansen te geven hun producten op onze Europese markt af te kunnen zetten. Zo kunnen ze een bestaan opbouwen.

Zomaar wat onderwerpen waarop je als christen het verschil kunt maken. Op 4 juni zijn er verkiezingen voor het Europees Parlement. Ik hoop dat u uw stem wilt geven aan de lijst van de ChristenUnie/SGP

Stieneke van der Graaf
Nr. 7 op de kandidatenlijst van de ChristenUnie/SGP

« Terug

Reacties op 'Een christen in Europa'

jing, jing (boo) boo [1187688]
Geplaatst op: 06-02-2018 07:15
Montres mécaniques comme un principe physique des facteurs, il y aura toujours des erreurs, donc quelques secondes par jour est une chose normale, replique montre un jour pour aller plus de 80.000 secondes, l'erreur dans les 10 secondes de la montre, est considérée très précise. Toutefois, lorsque nous dépensons des dizaines de milliers ou même plus pour acheter une montre, nous devons toujours être précis à une ou deux secondes sur une base non triviale. Pourquoi? Tout comme nous parlons des gains en milieu de travail, de la vitesse des voitures et de la puissance des téléphones mobiles, nous considérons cette fonction comme une convention. En effet, les tourbillons produits par les grandes marques servent à améliorer les performances, mais ils se limitent à la disposition verticale des roues d'équilibre (normalement encore). Sur la montre, le tourbillon est très difficile à réaliser, car le porteur a bougé son poignet de différentes manières. Des centaines de milliers de montres mécaniques tourbillon récemment achetées seront plus que des dizaines de milliers sans tourbillon plus précis? replique montre de luxe Dans de nombreux cas, il n'y a pas. L'apparence de la montre Tourbillon doit paraître plus grande, et plus cool, donc ce "cool" est aussi devenu une référence de la capitale.

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari