Bezoek aan Centrum voor Jeugd en Gezin een groot succes!

23042009 005woensdag 29 april 2009 10:13

Afgelopen donderdag is er door IJmert, Wouter, Lineke en Rienette een bezoek gebracht aan het Centrum voor Jeugd en Gezin in Rotterdam Delfshaven. Twee jaar geleden bezocht minister André Rouvoet ook deze organisatie in de 100 dagen aan het begin van de kabinetsperiode. Omdat de ChristenUnie nu twee jaar in het kabinet zit, vond PerspectieF het tijd voor een evaluatie van deze twee jaar. Daarom is PerspectieF nu bezig met het project “Houd de ChristenUnie scherp” waarin een aantal punten worden geëvalueerd.

Een van die punten zijn de Centra voor Jeugd en Gezin. We werden hartelijk verwelkomt in Rotterdam. Na een kop koffie kregen we een uitgebreide rondleiding door het gebouw.

Onder de lunch spraken met o.a. een gezincoach, een jeugdverpleegkundige en een pedagoog. We hebben in een open gesprek gesproken over hun ervaringen. Ze vertelden uitvoerig over het werken voor en met de kinderen en gezinnen. Ook is er gesproken over de conclusies die door de werkgroep Onderwijs van PerspectieF zijn getrokken na een peiling onder twaalf andere grote gemeenten.

Ook benieuwd naar de mening en de conclusies van PerspectieF? Binnenkort komt op de website de rapportage en een opinieartikel te staan!

« Terug

Reacties op 'Bezoek aan Centrum voor Jeugd en Gezin een groot succes!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari