Nieuw bestuurslid Politiek

daanwoensdag 27 mei 2009 15:17

Na twee jaar als bestuurslid bij PerspectieF neemt vice-voorzitter en bestuurslid Politiek Marijn Gunnink afscheid. Achter de coulissen staat zijn opvolger Daan Weststrate al klaar. Hieronder stelt hij zich voor.

Als aankomend bestuurslid Politiek wil ik mij graag aan jullie voorstellen:

Mijn naam is Daan Weststrate (22) en ik woon in Ede. Op dit moment ben ik druk bezig met mijn studie aan de PABO op de CHE af te ronden. Straks na mijn studie ga ik niet het onderwijs in maar wil ik mijzelf graag bezig gaan houden met twee hobby’s: politiek en organisatie.

Dit is een van de redenen waarom ik graag ga beginnen met deze nieuwe uitdaging bij PerspectieF. Niet dat PerspectieF nieuw voor mij is, maar wel de taak van het inhoudelijk coördineren van drie verschillende werkgroepen waar ik mee te maken krijg: onderwijs, gezondheid en duurzaamheid. Al geruime tijd ben ik, veelal praktisch, bezig met de politiek. Daarom wil ik mij nu ook graag verder ontwikkelingen met de inhoud. Met mijn kwaliteiten denk ik dat ik goed met de werkgroepen kan optrekken om samen mooie acties op te gaan zetten over actuele thema’s.

Naast PerspectieF ben ik lid van Navigators Studentenvereniging Ede (NSEde) en werk ik graag in horeca en sport ik graag: judo en wielrennen.

« Terug

Reacties op 'Nieuw bestuurslid Politiek'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari