Dank!

donderdag 11 juni 2009 16:29

Vandaag heeft de Kiesraad in een hoorzitting de definitieve uitslagen van de verkiezingen bekend gemaakt. De ChristenUnie/SGP heeft heel veel stemmen mogen ontvangen, en daarmee de vijfde verkiezingen op rij gewonnen.

We hebben onze twee zetels mogen behouden, en daar zijn we heel blij mee! Vorige week donderdag, bij de uitslagenavond in Den Haag straalde de blijdschap dan ook af van de gezichten van de ChristenUnie/SGP aanhangers.
Dit keer hebben we de tweede zetel zelfstandig behaald, zonder dat we de lijstencombinatie met het CDA daarvoor nodig hebben gehad, wat in 2004 wel het geval was.

Hierbij wil ik alle kiezers bedanken die hun vertrouwen in de ChristenUnie/SGP hebben uitgesproken voor de komende vijf jaren in het Europees Parlement. De gekozen parlementariërs, Peter van Dalen en Bas Belder, zullen met dit mandaat aan de slag gaan.

Daarbij wil ik ook alle kiezers bedanken die hun vertrouwen in mij persoonlijk, als kandidaat, hebben uitgesproken. Heel blij en dankbaar ben ik met de 6752 stemmen die ik heb mogen ontvangen. Heel hartelijk dank voor uw steun, want zo ervaar ik dit gegeven.


Een hartelijke groet,

Stieneke van der Graaf

 

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
Proces-verbaal422,4 kBapplication/pdfdownload

« Terug

Reacties op 'Dank!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari