PerspectieF organiseert leiderschapstraining voor studenten

standaarddonderdag 17 september 2009 15:27

Dit najaar start PerspectieF met een speciale editie van de leiderschapstraining, speciaal voor studentenverenigingen. Voorzitters en andere bestuursleden van een studentenvereniging stappen vaak zonder ervaring in een bestuur en dan wordt er wel van je verwacht dat je de vereniging leidt. Om dit probleem op te vangen biedt PerspectieF haar leiderschapstraining aan. IJmert Muilwijk: "Studenten zijn de toekomst en daarin moeten we investeren."

Een nieuw bestuur heeft veel vragen. Hoe motiveer ik mijn mensen? Hoe inspireer ik ze? Op deze vragen proberen wij door middel van een mix van theorie en coaching antwoord te geven. Studenten krijgen een persoonlijke coach toegewezen die ze begeleidt en inspireert. Op de avonden worden de beginselen van leiderschap, de groepsdynamiek, de persoonlijke ontwikkeling etc. etc. behandelt.
IJmert Muilwijk, cursusleider: "Nederland heeft behoefte aan jonge, christelijke leiders met visie, die met hun talenten aan het werk gaan. Vorige week heb ik bij studentenvereniging S.S.R.-N.U. in Utrecht een avond over leiderschap gegeven en ik werd zelf ook geïnspireerd door hun gedrevenheid."
Aanmelden kan nog steeds. Stuur een email met je gegevens naar intern@perspectief.nu of neem contact op met Bernard Bos via 06-15906940.

« Terug

Reacties op 'PerspectieF organiseert leiderschapstraining voor studenten'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari