Kom naar de CU vriendendag!

vriendendag_klein_2009zaterdag 30 mei 2009 14:04

Aanstaande zaterdag 6 juni wordt er weer een vriendendag van de ChristenUnie gehouden. Op deze Open Dag krijg je alle gelegenheid om de ChristenUnie en de fractie te leren kennen. In het gebouw van de Tweede Kamer zullen er de hele dag activiteiten zijn met onder anderen een kunstworkshop van Ed Anker en een presentatie van André Rouvoet en Gert-Jan Seger over de ChristenUnie.

Op deze Open Dag krijg je alle gelegenheid om de ChristenUnie en de fractie te leren kennen. En ik laat je graag mijn werkplek zien. Je kunt overal rondkijken en zelf ervaren hoe de blauwlederen zetels in de Kamer zitten. Bovendien hebben we een zeer gevarieerd programma samengesteld. Er is de gehele dag een leuk kinderprogramma die de kinderen niet snel zullen vergeten. Op www.christenunie.nl/vriendendag lees je het actuele programma van deze dag.

De dag begint om 11.00 uur met een ontvangst door fractievoorzitter Arie Slob met koffie, thee en iets lekkers. Het ochtendprogramma start met ‘Koffietijd’ met daarin onze drie bewindspersonen, Tineke Huizinga, Eimert van Middelkoop en André Rouvoet te gast. Daarna zijn er verschillende programmaonderdelen. Een kleine greep eruit:

  • Arie Slob geeft een introductiecursus  ‘Welkom in de ChristenUnie’ voor mensen die meer willen weten van en/of actief willen worden voor de ChristenUnie.
  • Ed Anker, onze cultuurwoordvoerder geeft een bijzondere kunstworkshop.
  • Speciaal voor de Vriendendag geven politiek leider André Rouvoet en de directeur voor het Wetenschappelijke Instituut, Gert-Jan Segers een sessie ‘het Verhaal van de ChristenUnie’.
  • De jongerenorganisatie PerspectieF geeft een debattraining.

Er is een lunchprogramma met een heerlijke lunch die gratis is. Als presentatieduo zullen de Kamerleden Ed&Ernst ons door het lunchprogramma leiden met interviews en optredens.. In de middag is er gelegenheid om al onze ‘mensen’ te ontmoeten, vragen te stellen tijdens een ‘speeddate’.

We sluiten de Vriendendag af met een dierbare traditie: het Vragenuurtje. In de plenaire zaal met de blauwlederen zetels kun je zelf naar de gevreesde interruptiemicrofoons lopen om jouw vragen af te vuren op de fractie, onder de strenge leiding van Leen van Dijke, oud-Kamerlid van de ChristenUnie, die deze dag nog een keer als Kamervoorzitter optreedt. Verder zijn er de hele dag rondleidingen. Het lijkt mij ontzettend leuk jullie op deze dag zelf rond te leiden door het Kamergebouw.

Er zijn nog plekken vrij voor de Vriendendag. Geef jezelf en anderen die zin hebben in een mooie dag op via www.christenunie.nl/vriendendag Opgeven kan ook telefonisch: 070-3183057.

Ik hoop je enthousiast te hebben gemaakt voor 6 juni. Stuur dit bericht zoveel mogelijk door naar onze leden en andere belangstellenden in jullie omgeving / familie etc.

Namens het bestuur van PerspectieF,

Esther Kruijsbergen

« Terug

Reacties op 'Kom naar de CU vriendendag!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari