Nieuw bestuurslid Intern

bernard27-05-2009 23:00 27-05-2009 23:00

Op de komende Algemene Ledenvergadering neemt bestuurslid Intern Pieter Leemhuis na twee jaar afscheid van het bestuur. Bernard Bos staat al klaar om het stokje over te nemen en hieronder stelt hij zichzelf voor.

Mijn naam is Bernard Bos, 21 jaar oud en kandidaat-bestuurslid Intern. Op dit moment woon ik nog in het landelijke Dalfsen, maar ik ben van plan op zeer korte termijn naar Zwolle te verhuizen. In deze stad studeer ik ook aan het Windesheim en ben ik bezig met de lerarenopleiding Geschiedenis.

De afgelopen drieënhalf jaar heb ik mij beziggehouden met de webredactie en om te voorkomen dat ik te lang op één plek zit heb ik besloten PerspectieF eens van de binnenkant te bekijken.

Als bestuurslid Intern ben ik straks onder meer verantwoordelijk voor de trainingen die PerspectieF organiseert, de teambuilding binnen het bestuur en last but not least de leden. Ik ga flink inzetten op het enthousiasmeren van mensen zodat we samen PerspectieF kunnen helpen. Verder is het fantastisch om in een organisatie bezig te zijn waar geloof en politiek gecombineerd worden. Helpen meebouwen aan Gods Koninkrijk is iets waar ik mij volledig voor wil inzetten en volgens mij is PerspectieF daarvoor de perfecte plek.

« Terug

Reacties op 'Nieuw bestuurslid Intern'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari