Gesprek brengt lancering manifest Passend Onderwijs stap dichterbij

passendonderwijslogodinsdag 13 oktober 2009 14:56

Afgelopen maandagmiddag bezochten Daan Weststrate (bestuurslid Politiek) en Rienette Sytsma (voorzitter werkgroep Onderwijs, Jeugd & Gezin) de Tweede Kamerfractie van de ChristenUnie. Daar hadden ze een gesprek met beleidsmedewerker Wouter Langendoen over het dossier Passend Onderwijs. Over dit thema heeft de betreffende werkgroep een project lopen. Een wet die er op gericht is dat leerlingen met een beperking de zorg krijgen in het (reguliere) onderwijs die ze nodig hebben.

Met Wouter werd het manifest besproken en de actualiteit werd nagelopen op de verschillende ontwikkelingen binnen dit dossier. Wouter gaf aan dat staatssecrataris Dijksma binnenkort komt met de heroverweging van deze wet. Als de resultaten hiervan duidelijk zijn, hoopt de werkgroep het manifest daarna te kunnen verwerken en dan rest alleen nog de presentatie. Wordt dus vervolgd…

Voor meer informatie:
www.passendonderwijs.nl
www.trouw.nl/onderwijs/article2871247.ece/Wat__iacute_s_passend_onderwijs_dan__.html

Wil je meedenken in de werkgroep Onderwijs, Jeugd & Gezin? Mail dan even met Rienette Sytsma, voorzitter van de werkgroep via onderwijs@perspectief.nu.

« Terug

Reacties op 'Gesprek brengt lancering manifest Passend Onderwijs stap dichterbij'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari